5 syytä uudistaa verkkosivusi tänä vuonna

blogi yritys nettisivu
Verkkosivu ei riitä - sen on oltava
oikea verkkosivu. Verkkosivusi pitää kertoa sinun tarinasi, esitellä tuotteesi ja ihan ensiksi asiakkaiden pitäisi löytää tiensä sinne! Tässä viisi hyvää syytä, miksi sinun pitäisi harkita verkkosivusi uudistamista tänä vuonna.

 

  1. Kirja alkaa kannesta

 

Ensivaikutelmalla on merkitystä. Mikä hyvänsä alasi onkaan, asiakkaasi muodostavat mielipiteen sinusta ensivaikutelman perusteella. Verkkosivusi täytyy tehdä hyvä vaikutelma asiakkaaseen ja erottua edukseen kilpailijoista. Jos sivusi antaa sinusta ammattimaisen vaikutelman, se ulottuu myös tuotteisiisi.

 

  1. Aikaa ei ole hukattavaksi

 

Kuinka pitkään jaksat odottaa verkkosivun latautumista, ennen kuin luovutat ja menet muualle? 10 sekuntia? 20? Suurin osa meistä ei odota edes kolmea. Verkkosivusi täytyy olla nopea ja helppo navigoida. Jos asiakkaasi eivät löydä sieltä tarvitsemaansa tietoa helposti ja nopeasti, heillä on muitakin vaihtoehtoja.

 

  1. Tulevaisuus on pystysuora

 

Maailmassa on 4.57 miljardia netinkäyttäjää ja 92% heistä käyttää mobiililaitetta. Responsiivinen verkkosivu varmistaa, että sivustosi skaalautuu aina täydellisesti asiakkaasi päätelaitteelle. Se tekee selailusta ja ostosten tekemisestä helppoa ja mukavaa.

 

  1. Verkkosivusi paiskii töitä 24/7

 

Jokaisen täytyy nukkua, mutta verkkosivu markkinoi liiketoimintaasi päivin ja öin. 53% ostajista tekee verkkohakuja ennen ostopäätöstä varmistuakseen hyvästä päätöksestä. Pitämällä huolta verkkosivusi hakukoneoptimoinnista (SEO) sijoitut paremmin hakutuloksissa ja ajat enemmän ja parempaa liikennettä verkkosivullesi.

 

  1. Tietoturva on rahanarvoista

 

Vanha verkkosivualusta tai teema ei ole vain ikävä silmälle - se voi olla suorastaan vaarallinen. Verkkosivusi rakentaminen moderneilla alustoilla ja teknologioilla suojaa sinua tietoturvauhkilta ja pitää datasi turvassa. Päivittäminenkin on helppoa.

 

Miten me voimme auttaa?

 

Me toteutamme markkinoiden tehokkaimmat sivustot ja verkkokaupat. Heitä meitä viestillä info@webnord.fi ja jutellaan!